Floristeriets tjänster

2024

Let's Work Together

Paket tre

Paket två

Paket ett

Florist Uppsala
Weddingplanner Stockholm Sweden
Weddingplanner Sweden
Florist Uppsala
Florist Uppsala 
Bröllopskoordinator Stockholm

Ni har fastnat i planeringen eller helt enkelt inte påbörjat någonting kring er dag än. Att få hjälp med planering inför er stora dag med en bröllopskoordinator samt florist. Digitala möten, kontinuerlig kontakt och ett bollplank är perfekt om man inte riktigt kan men vill!

Mitt stora och populära paket där jag från första kontakten med er sätter igång arbetet för att få er bröllopsdag till den mest fantastiska någonsin! Ni släpper på alla måsten och överlåter allt till Floristeriet, tillsammans såklart!

Att organsiera ett bröllop kan vara stressigt och överväldigande. Låt mig vägleda er med att samordna leverantörer, ordna dekor i form av dukning, brudblommor från Floristeriet och allt däremellan! Geniun kontakt samt möten genom hela planeringstiden.

Full bröllopskoordinering där jag är med från början till slut samt är med på er bröllopsdag/helg
Pris från 50 000:-

Brudblommor & Del av koordinering
Pris från 30 000:-

Planering inför er stora dag
Pris från 10 000:-

Kontakta mig!

Kontakta mig!

Kontakta mig!

Kind Words

Charlotte & Kit

1.

Nybynäs Gård

Det är magiskt vackert det du skapade för oss där inne! Vi är för evigt tacksamma för att det var just dig vi hittade den där dagen på Nybynäs bröllopsmässa

Jonna & Thomas

2.

Hotell villa anna

Tack för ALLT på vår bröllopsdag! Du är helt fantastisk och var en av de personer som gjorde detta möjligt. Vi är dig evigt tacksam! Min brudbukett är torkad och kommer alltid att få hänga kvar!

“Blomman är växtens leende”

Lovisa & Eric

3.

Rättvik

Älskade fina Jessica! Så vackert du hade gjort med alla blommor! Finns inte ord som kan beskriva vår lycka! Allt var perfekt och vi är så tacksamma över allt fint du har gjort för oss! Tack för att du var med och gjorde detta möjligt!

- kärleken