Floristeriets tjänster

2023

Let's Work Together

Paket tre

Paket två

Paket ett

Mitt stora och populära paket där jag från första kontakten med er sätter igång arbetet för att få er bröllopsdag till den mest fantastiska någonsin! Ni släpper på alla måsten och överlåter allt till Floristeriet

Att organsiera ett bröllop kan vara stressigt och överväldigande. Låt mig vägleda er med att samordna leverantörer, ordna dekor i form av dukning, brudblommor och allt däremellan! Geniun kontakt samt möten genom hela planeringstiden.

Brudblommor är en viktig del av er bröllopsdag. Jag ger er tips och vägledning genom val av toner, blomval och helhetens vackra genomgående tråd. Från planering till genomförande till er stora dag!

Ni vill dra i vissa trådar själva men Önskar del av bröllopskoordinering ?

Önskar ni brudblommor? Kontakta nedan!

Full bröllopskoordinering med en guldkant!

Kontakta mig!

Kontakta mig!

Kontakta mig!

Kind Words

Charlotte & Kit

1.

Nybynäs Gård

Det är magiskt vackert det du skapade för oss där inne! Vi är för evigt tacksamma för att det var just dig vi hittade den där dagen på Nybynäs bröllopsmässa

Jonna & Thomas

2.

Hotell villa anna

Tack för ALLT på vår bröllopsdag! Du är helt fantastisk och var en av de personer som gjorde detta möjligt. Vi är dig evigt tacksam! Min brudbukett är torkad och kommer alltid att få hänga kvar!

“Blomman är växtens leende”

Lovisa & Eric

3.

Rättvik

Älskade fina Jessica! Så vackert du hade gjort med alla blommor! Finns inte ord som kan beskriva vår lycka! Allt var perfekt och vi är så tacksamma över allt fint du har gjort för oss! Tack för att du var med och gjorde detta möjligt!

- kärleken