Florist & Bröllopskoordinator
Jessica Engebretzen

Stolt gesällflorist med insikt i branschen sedan 2008

Florist Uppsala 
Bröllopskoordinator

Livslång kärlek till blommor och en önskan om att skapa magiska minnen för er

Mitt namn är Jessica Engebretzen och jag är en passionerad florist och bröllopskoordinator. Jag har en livslång kärlek till blommor och en önskan om att skapa magiska minnen för mina kunder på deras stora dag.

Som en erfaren bröllopskoordinator vet jag att varje brudpar är unikt och jag strävar efter att förstå deras vision och stil för att skapa en bröllopsdag som är perfekt för dem. Jag förstår vikten av att ha en stressfri och smidig dag, och jag är här för att se till att allt går enligt planen.

När det gäller blommor, är jag alltid på jakt efter nya och kreativa sätt att använda dem på. Blommor kan förvandla ett utrymme från tråkigt till fantastiskt och jag älskar att skapa unika blomsterarrangemang som är skräddarsydda för varje brudpar. Jag använder mig av de senaste trenderna och kombinerar dem med min egen personliga stil för att skapa något unikt och vackert.

Jag tror verkligen på att skapa relationer med mina kunder och jag är stolt över att ha många återkommande kunder och rekommendationer. Att skapa en vacker bröllopsdag är en ära och jag känner mig lyckligt lottad att få vara en del av det.

Så om du letar efter en florist och bröllopskoordinator som har passion, erfarenhet och en önskan om att skapa magi på din stora dag, så är jag här för dig.
Låt oss skapa något fantastiskt tillsammans!